Natuurlijk leven in Zweden!

Een unieke vakantie in de wildernis van Zweden!

Aan een hobbelig weggetje midden in de Zweedse bossen staat Heimdall’s Gård. Hier krijg je een uniek inkijkje in het leven in, met en van de natuur zoals dat in Zweden kan. Weg met onnodige luxe, weg met moeten en weg met geleefd worden. Hier bepaalt de natuur je ritme. 

Bram neemt je mee in het Zweedse zelfvoorzienend leven. Wandel met hem mee door de bossen op zoek naar eetbare planten en paddenstoelen, kijk en leer over permacultuur, zie waar eten daadwerkelijk vandaan komt en steek je handen uit de mouwen. Uiteraard kan dit niet allemaal in 1 dag en kun je overnachten op Heimdall’s Gård.

Kabouterhuisje

Dit huisje staat tussen de bomen en is in 2021 door Bram eigenhandig gebouwd op een fundering van de stenen uit de moestuin. In de ochtend wekt de zon je, die door het grote raam aan de achterkant naar binnen schijnt. In het heiige veld zie je een paar herten lopen. Op hete kolen van het vuur van de avond ervoor warm je je water op voor een lekker bakje koffie en begin je de dag! In het huisje vind je alles wat je nodig hebt, namelijk een bed.

Kosten: 50 euro p/n

Viking Cabin

Op de bovenverdieping van deze 140 jaar oude schuur bevind zich de Viking Cabin. Een ruime zolder dat vol staat met de geschiedenis van het landgoed. Alles wat er staat is gerecycled en authentiek. Er staat een tweepersoonsbed, maar er is genoeg ruimte om er met meer te slapen.
Kosten : 50 euro p/n

Tent, camper o.i.d.?

Ben je op reis met je eigen onderdak (tent, camper o.i.d.), dan is er uiteraard ook plek voor je!

Kosten:

10 euro p/n voor tent.

20 euro p/n voor camper.

Ik wil overnachten op de boerderij

Ik heb interesse in:

1 + 3 =